fbpx
Veelgestelde vragen over de Flexpool

Veelgestelde vragen over de Flexpool

Voor wie is de flexpool?

Als jouw passie het zorgen voor ouderen is. En een vast urencontract niet bij jouw situatie past. Of als je af en toe een dienst wilt draaien in een ander team. Dan biedt onze flexpool uitkomst! 

Op dit moment kan je je aanmelden als helpende, verzorgende IG of verpleegkundige hebt. Of als je een studie volgt in deze richting.  In de toekomst komen er ook mogelijkheden voor andere functies. 

Hoe werkt het?

Je krijgt bij ons een flexibel contract. Je hebt zelf toegang tot het roostersysteem om je beschikbaarheid op te geven en diensten in te plannen. Je kunt je inschrijven op alle diensten op de locaties en in onze wijkteams. 

Vaak merken we wel dat zowel onze cliënten, het vaste team collega’s en de flexmedewerker het prettig vinden om het bij een paar vaste teams te houden. Zo bouw je toch een fijne band op met elkaar en wordt je een vertrouwd gezicht voor onze cliënten. 

Werken voor de flexpool is ideaal te combineren met een studie, gezin of hobby’s. 

Klik hier om te solliciteren. 

En wat als ik al in dienst ben? 

Ook als vaste medewerker bij Cardia kan je je opgeven bij de flexpool. Als je bijvoorbeeld nieuwsgierig bent hoe het is om op een andere locatie of in een thuiszorgteam te werken. Of als je tijdelijk wat extra kunt werken maar niet je contracturen structureel wilt ophogen. 

Je kunt dit gewoon bij je eigen planner aangeven. 

 

ZZP’ers 

Ook als ZZP’er kan je je aanmelden bij onze flexpool. Als vaste invaller in een team. Of voor langere tijd, bijvoorbeeld het opvangen van een zwangerschapsverlof. 

Klik hier om direct te solliciteren. 
 
Heb jij nog vragen over de flexpool? Stuur ons dan WhatsApp-bericht door op het WhatsApp-icoon te klikken. Bel met ons 070 800 8400 of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..