fbpx
Over Cardia

Over Cardia

Cardia is een eigentijdse zorgorganisatie met korte lijnen. In de regio Haaglanden hebben we een vijftal locaties voor wonen, zorg en welzijn. Ook bieden we zorg thuis en services. Vanuit onze christelijke en Planetree waarden bieden wij persoonsgerichte zorg. Onze kernwaarden bezieling, plezier en deskundigheid zijn het recept voor tevreden cliënten. Uiteraard maken wij gebruik van eigentijdse zorgtechnologie en zetten talentontwikkeling in voor onze medewerkers en vrijwilligers. ‘Samen goed voor elkaar’ dat is ons streven!

Werken bij Cardia

Wil jij je inzetten voor het geluk en welzijn van ouderen en je daarnaast ontwikkelen in je vakgebied? In een organisatie met hart voor zorg? Wil je werken in een klein en hecht team? Dan is Cardia de werkgever die je zoekt.

Jouw werkplezier

Bij Cardia staat voorop dat onze cliënten het goed hebben. Als medewerker heb je daar een grote rol in. We vinden het daarom belangrijk dat jij het ook naar je zin hebt bij Cardia. Wij zorgen voor een fijne werkomgeving en geven je kansen om je in je vak te ontplooien.

Deskundigheid en bezieling

Bij Cardia maak je deel uit van een klein team dat samenwerkt, open communiceert en elkaar steunt. Het ontwikkelen van deskundigheid, plezier in het werk en bezieling zijn hierbij kernbegrippen. Cardia werkt vanuit christelijke normen en waarden. Dat betekent onder meer dat we er zijn voor elkaar en voor onze cliënten. Wij respecteren verschillen in denken en religie van onze bewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers.

Eigen verantwoordelijkheid

Medewerkers die direct contact hebben met cliënten, weten vaak het beste wat die cliënten nodig hebben. Bij Cardia krijgen medewerkers en teams daarom zelf de verantwoordelijkheid om het werk goed te organiseren. Ze doen dat vanuit de wensen van de cliënt.

Onze locaties

Landscheiding
isabellaland 150
Den Haag
route ›

Onderwatershof
van Vredenburchweg 26
Rijswijk
route ›

De Thuishaven
Neptunusstraat 1
Scheveningen
route ›

Tabitha
Mozartlaan 280
Den Haag
route ›

Floriadehof
Willemijngang 40
Zoetermeer
route ›