fbpx
Stages

Stages

Cardia biedt voor diverse opleidingen de mogelijkheid om stage te lopen:

HBO verpleegkunde

Stageplekken bij thuiszorgteams. Aanmelden voor deze stage loopt via school (Hogeschool Leiden en Haagse Hogeschool)

MBO verpleegkunde en MZ/VIG

Stageplekken bij afdeling PG, Somatiek en Thuiszorg. Aanmelden voor deze stage loopt via school (MBO Rijnland)

Medewerker Maatschappelijke Zorg (niveau 4)

Stageplekken bij team welzijn en afdeling dagstructuur. Aanmelden voor deze stage loopt via school (ROC Mondriaan)

Facilitaire stage

Facilitair Management HBO en facilitair dienstverlening MBO. Stageplekken bij team facilitair (hoteldienst, technische dienst). Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Maatschappelijke stage

Scholieren uit het voortgezet onderwijs kunnen bij Cardia hun maatschappelijke stage lopen. De scholier moet bij aanvang van de stage minimaal 15 jaar zijn. De stage duurt minimaal vier aaneengesloten dagen.

Stagecontract en vergoeding

Wanneer je stage gaat lopen bij Cardia krijg je een stagecontract met een vergoeding rond € 330,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Begeleiding

Iedere stagiaire heeft een werkbegeleider op de afdeling die de dagelijkse begeleiding op de werkvloer verzorgt. Daarnaast krijgt iedere stagiaire een eigen praktijkopleider toegewezen die de schakel vormt tussen het praktijkgedeelte en de theorie van de opleiding.

Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of neem telefonisch contact op met Julia Stam: 06-148 810 99 of Marjan Kroon: 06-832 169 45 van de afdeling opleidingen.