Deel vacature op

Solliciteer
Scheveningen

Redactie assistent (op vrijwillige basis)

Thuishaven, Scheveningen
In overleg

Redactie assistent (op vrijwillige basis)

Ben jij handig met de computer en vind je het leuk teksten te schrijven? Op onze locatie De Thuishaven zoeken wij iemand die ons kan helpen met onder andere het samenstellen van ons locatieblad. Lijkt dit je wat? Lees dan vooral verder. Wellicht ben jij onze nieuwe:

Wat ga je doen?

  • Je helpt met het schrijven van artikelen voor het locatieblad;
  • Je houdt je bezig met de opmaak van het blad en weet deze op te leuken met foto’s en dergelijke;
  • Ook hou je lijsten bij in Excel en verricht je overige ondersteunende administratieve werkzaamheden;
  • Afhankelijk van jouw talenten kan je op meerdere vlakken worden ingezet.
Bij Cardia kan je rekenen op een prettige werksfeer met gezellige collega’s en vrijwilligers, begeleiding van een medewerker op de werkvloer, een luisterend oor. Regelmatig (voortgang) gesprekken waarin we, onder andere, bespreken waar je je verder in zou willen ontwikkelen/bekwamen. Je krijgt een vrijwilligers overeenkomst, na je proeftijd, met allerlei leuke “voordeeltjes” zoals een vrijwilligerspas van de Gemeente Den Haag, een presentje op je verjaardag, de jaarlijkse vrijwilligers bedank dag in De Thuishaven en scholing op diverse gebieden. Wanneer je bij ons vrijwilligerswerk doet, betalen wij reiskosten. 

Wat we zoeken

Kennis, ervaring en deskundigheid

  • Je weet goed om te gaan met MS Office programma’s;
  • Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal.

Persoonskenmerken

  • Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen en bent communicatief goed vaardig;
  • Je kunt secuur werken en bent creatief.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Klik dan op onderstaande knop om je motivatiebrief en CV te versturen! We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Wil je meer weten over deze vacature en over vrijwilligerswerk bij Cardia vestiging Thuishaven? Mail of bel dan naar Teamleider locatie De Thuishaven Inge Vroomen, ivroomen@cardia.nl of 070 - 8008800 Solliciteer nu!

Over ons

Cardia is een ouderenzorgorganisatie met korte lijnen. We zijn kleinschalig georganiseerd daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend. Onze medewerkers zijn deskundig en werken met bezieling en plezier.

In de regio Haaglanden hebben wij een viertal locaties voor wonen, zorg en welzijn. Ook bieden we thuiszorg en services. Vanuit onze christelijke en planetree waarden bieden wij mensgerichte zorg.

Wil jij je inzetten voor het geluk en welzijn van ouderen en je daarnaast ontwikkelen in je vakgebied? In een organisatie met hart voor zorg? Wil je werken in een klein en hecht team? Dan is Cardia de werkgever die je zoekt.