Deel vacature op

Solliciteer
Scheveningen

Medewerker voor de huiskamer (op vrijwillige basis)

Thuishaven, Scheveningen

Medewerker voor de huiskamer (op vrijwillige basis)

Lekker en gezellig eten en een samenzijn is voor bewoners in de huiskamer van woonzorgcentra extra belangrijk. Affiniteit met psychogeriatrische bewoners is een pre.

Voor onze locatie De Thuishaven in Scheveningen zijn wij op zoek naar:

Wat ga je doen?

  • De maaltijd wordt in de huiskamer klaargemaakt.
  • Je dekt de tafels, serveert de maaltijd in de huiskamer en begeleid bewoners hierbij en helpt met opruimen.
  • Luisteren naar bewoners, aandacht o.a. in de vorm van een gesprek, spel ect., muziek.

Bij Cardia kun je rekenen op een prettige werksfeer met gezellige collega’s en vrijwilligers, begeleiding van een medewerker op de werkvloer, een luisterend oor.

Je krijgt een vrijwilligers overeenkomst, na je proeftijd, met allerlei leuke “voordeeltjes” zoals een vrijwilligerspas van de Gemeente Den Haag, een presentje op je verjaardag, de jaarlijkse vrijwilligers bedank dag en scholing op diverse gebieden.

Wanneer je bij ons vrijwilligerswerk doet, betalen wij reiskosten en mag je een warme maaltijd mee eten

Wat we zoeken

Kennis, ervaring en deskundigheid

  • Je hebt kennis van producten en hygiënische protocollen.
  • Je kunt samenwerken met collega’s maar ook zelfstandig werken.

Persoonskenmerken

  • Je hebt affiniteit met de doelgroep psychogeriatrie en bent communicatief vaardig.
  • Je bent geduldig en kunt je inleven in anderen.
  • Je bent flexibel en je kunt improviseren.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Klik dan op onderstaande knop om je motivatiebrief en CV te versturen! We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Wil je meer weten over deze vacature en over vrijwilligerswerk bij Cardia vestiging Thuishaven? Mail of bel dan naar Coördinator vrijwilligers Marjoke van der Veen, mvdveen@cardia.nl of 070-8008800 Solliciteer nu!

Als je solliciteert worden je gegevens, nadat je op bovenstaande button hebt geklikt, doorgestuurd via de beveiligde omgeving van HR Office naar Cardia.

Over ons

Cardia is een ouderenzorgorganisatie met korte lijnen. We zijn kleinschalig georganiseerd daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend. Onze medewerkers zijn deskundig en werken met bezieling en plezier.

In de regio Haaglanden hebben wij een viertal locaties voor wonen, zorg en welzijn. Ook bieden we thuiszorg en services. Vanuit onze christelijke en planetree waarden bieden wij mensgerichte zorg.

Wil jij je inzetten voor het geluk en welzijn van ouderen en je daarnaast ontwikkelen in je vakgebied? In een organisatie met hart voor zorg? Wil je werken in een klein en hecht team? Dan is Cardia de werkgever die je zoekt.