Deel vacature op

Solliciteer
Den Haag

Maatje (op vrijwillige basis)

Landscheiding, Den Haag

Maatje (op vrijwillige basis)

Niet voor iedereen is contact vanzelfsprekend. Sommige ouderen krijgen weinig bezoek. Hun familie woont ver weg of ze hebben geen familie meer. Ze voelen zich eenzaam. Als ze af en toe bezoek krijgen en iemand hebben die met ze praat, geeft dat wat kleur aan hun leven. Cardia Landscheiding zoekt daarom voor verschillende bewoners naar een:

Wat ga je doen?

  • Je bezoekt eens in de twee weken een bewoner.
  • Je maakt gezellig een praatje.
  • Je hebt oog voor de ander sluit aan bij diens behoefte.
  • Je signaleert het als er iets mis is en overlegt daarover met de zorg.
  • Je motiveert en stimuleert de bewoner.
  • Je krijgt (indien nodig) coaching van een professionele medewerker.

Bij Cardia kan je rekenen op een prettige werksfeer met gezellige collega’s en vrijwilligers, begeleiding van een medewerker op de werkvloer, een luisterend oor. Regelmatig (voortgang) gesprekken waarin we, onder andere, bespreken waar je je verder in zou willen ontwikkelen/bekwamen.

Je krijgt een vrijwilligers overeenkomst, na je proeftijd, met allerlei leuke “voordeeltjes” zoals een vrijwilligerspas van de Gemeente Den Haag, een presentje op je verjaardag, de jaarlijkse vrijwilligers bedankdag in Landscheiding en scholing op diverse gebieden.

Wanneer je bij ons vrijwilligerswerk doet, betalen wij reiskosten, koffie en thee en een soepje bij je lunch.

Wat we zoeken

Kennis, ervaring en deskundigheid

  • Oog voor de behoefte van de bewoners en hebt affiniteit met hen.
  • zelfstandig besluiten kunnen nemen en communicatief vaardig.

Persoonskenmerken

  • Tact en invoelend vermogen
  • Begrip en respect voor de levensovertuiging van cliënten, medewerkers en vrijwilligers.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Klik dan op onderstaande knop om je motivatiebrief en CV te versturen! We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Wil je meer weten over deze vacature en over vrijwilligerswerk bij Cardia vestiging Landscheiding? Mail of bel dan naar Coördinator vrijwilligers Hannah den Hartogh, Hdhartogh@cardia.nl of 070-3399263 Solliciteer nu!

Als je solliciteert worden je gegevens, nadat je op bovenstaande button hebt geklikt, doorgestuurd via de beveiligde omgeving van HR Office naar Cardia.

Over ons

Cardia is een ouderenzorgorganisatie met korte lijnen. We zijn kleinschalig georganiseerd daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend. Onze medewerkers zijn deskundig en werken met bezieling en plezier.

In de regio Haaglanden hebben wij een viertal locaties voor wonen, zorg en welzijn. Ook bieden we thuiszorg en services. Vanuit onze christelijke en planetree waarden bieden wij mensgerichte zorg.

Wil jij je inzetten voor het geluk en welzijn van ouderen en je daarnaast ontwikkelen in je vakgebied? In een organisatie met hart voor zorg? Wil je werken in een klein en hecht team? Dan is Cardia de werkgever die je zoekt.