Deel vacature op

Solliciteer
Den Haag

Keukenprins(es) (op vrijwillige basis)

Landscheiding, Den Haag

Keukenprins(es) (op vrijwillige basis)

In ons woonzorgcentrum Landscheiding hebben we 5 huiskamers waar dementerende ouderen kleinschalig wonen. Iedere dag wordt er voor en door hen gekookt. Zo creëren we een omgeving waarin de mensen zich thuis voelen. De hulp van vrijwilligers is essentieel om extra aandacht en gezelligheid te geven aan de bereiding van de maaltijd. De recepten liggen klaar, de boodschappen zijn gehaald. Jij maakt samen met de bewoners en een zorgmedewerker een gezellige en smakelijke maaltijd. Om de teams van de huiskamers te versterken zoeken we:

Wat ga je doen?

 • Je bereidt de maaltijd voor en kookt deze, indien mogelijk samen met bewoners.
 • Je helpt de tafel dekken, afruimen en de gebruikte spullen opruimen.
 • Je overlegt en werkt samen met de zorgmedewerkers.
 • Je maakt contact met de bewoners en hebt oog voor hen.
 • Je signaleert wanneer er iets mis is en geeft dat door aan de zorg.
 • Je motiveert en stimuleert bewoners om mee te helpen en te eten.

Bij Cardia kan je rekenen op een prettige werksfeer met gezellige collega’s en vrijwilligers, begeleiding van een medewerker op de werkvloer, een luisterend oor. Regelmatig (voortgang) gesprekken waarin we, onder andere, bespreken waar je je verder in zou willen ontwikkelen/bekwamen.

Je krijgt een vrijwilligers overeenkomst, na je proeftijd, met allerlei leuke “voordeeltjes” zoals een vrijwilligerspas van de Gemeente Den Haag, een presentje op je verjaardag, de jaarlijkse vrijwilligers bedankdag in Landscheiding en scholing op diverse gebieden.

Wanneer je bij ons vrijwilligerswerk doet, betalen wij reiskosten en eet je gezellig mee op de huiskamer met de warme maaltijd.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Mail of bel dan naar Hannah den Hartogh, vrijwilligers coördinator Landscheiding: Hdhartogh@cardia.nl of 070-8008447 (ma en do aanwezig).

Wat we zoeken

Kennis, ervaring en deskundigheid

 • Een maaltijd kunnen koken.
 • Oog voor de behoefte van de bewoners.
 • Communicatief vaardig

Persoonskenmerken

 • Tact en invoelend vermogen
 • Begrip en respect voor de levensovertuiging van cliënten, medewerkers en vrijwilligers.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Klik dan op onderstaande knop om je motivatiebrief en CV te versturen! We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Wil je meer weten over deze vacature en over vrijwilligerswerk bij Cardia vestiging Landscheiding? Mail of bel dan naar Coördinator vrijwilligers Hannah den Hartogh, Hdhartogh@cardia.nl of 070 - 8008447 Solliciteer nu!

Als je solliciteert worden je gegevens, nadat je op bovenstaande button hebt geklikt, doorgestuurd via de beveiligde omgeving van HR Office naar Cardia.

Over ons

Cardia is een ouderenzorgorganisatie met korte lijnen. We zijn kleinschalig georganiseerd daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend. Onze medewerkers zijn deskundig en werken met bezieling en plezier.

In de regio Haaglanden hebben wij een viertal locaties voor wonen, zorg en welzijn. Ook bieden we thuiszorg en services. Vanuit onze christelijke en planetree waarden bieden wij mensgerichte zorg.

Wil jij je inzetten voor het geluk en welzijn van ouderen en je daarnaast ontwikkelen in je vakgebied? In een organisatie met hart voor zorg? Wil je werken in een klein en hecht team? Dan is Cardia de werkgever die je zoekt.