Deel vacature op

Solliciteer
Den Haag

Gezocht: Schrijftalent

Landscheiding, Den Haag

Gezocht: Schrijftalent

Ieder mens heeft een verhaal. Hoe ouder de persoon, hoe langer dit verhaal. Ben jij, net als ons, nieuwsgierig naar het verhaal van een ander? En heb jij het talent om dat verhaal bij iemand naar boven te krijgen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

 • Want wij zouden graag voor iedere bewoner van ons woon-zorgcentrum een levensboek schrijven; het levensverhaal van een bewoner verwerkt in een herinneringsdocument.
 • Waarom zo’n document? In onze bejegening naar bewoners willen we aansluiten bij wie de bewoner is en wat zijn/haar gewoontes zijn. Het document helpt onze medewerkers om in beeld te krijgen wie de bewoner is en het geeft handvaten om aan te sluiten bij gewoontes van een bewoner.
 • Daarnaast is het levensboek ook een mooi hulpmiddel voor familieleden en bekenden van de bewoner om met elkaar in gesprek te gaan.
 • We vragen aan je een toewijding van 5 weken. Tijdens deze weken koppelen we je aan één bewoner met wie je een aantal gespreken voert, aan de hand van een vragenlijst. Dit werk je uit in een document wat we op een feestelijke manier overhandigen aan de bewoner. Lijkt je dit wat, dan hoor ik graag van je! Stuur dan een email naar: Hdhartogh@cardia.nl.

Wat we zoeken

Kennis, ervaring en deskundigheid

 • Oog voor de behoefte van de bewoners en affiniteit met ouderen.
 • samenwerken met beroepskrachten en communicatief vaardig
 • Je hebt schrijverstalent.

Persoonskenmerken

 • Je bent sociaal ingesteld en maakt makkelijk contact.
 • Je hebt affiniteit met ouderen (eventueel met dementie), bent geduldig en hebt empathisch vermogen ;
 • Je bent fysiek- en geestelijk in staat om een gesprek met een bewoner aan te gaan;
 • Begrip en respect voor de levensovertuiging van cliënten, medewerkers en vrijwilligers.
 • Tact en invoelend vermogen

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Klik dan op onderstaande knop om je motivatiebrief en CV te versturen! We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Wil je meer weten over deze vacature en over vrijwilligerswerk bij Cardia vestiging Landscheiding? Mail of bel dan naar Coördinator vrijwilligers Hannah den Hartogh, Hdhartogh@cardia.nl of 070-3399263 Solliciteer nu!

Als je solliciteert worden je gegevens, nadat je op bovenstaande button hebt geklikt, doorgestuurd via de beveiligde omgeving van HR Office naar Cardia.

Over ons

Cardia is een ouderenzorgorganisatie met korte lijnen. We zijn kleinschalig georganiseerd daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend. Onze medewerkers zijn deskundig en werken met bezieling en plezier.

In de regio Haaglanden hebben wij een viertal locaties voor wonen, zorg en welzijn. Ook bieden we thuiszorg en services. Vanuit onze christelijke en planetree waarden bieden wij mensgerichte zorg.

Wil jij je inzetten voor het geluk en welzijn van ouderen en je daarnaast ontwikkelen in je vakgebied? In een organisatie met hart voor zorg? Wil je werken in een klein en hecht team? Dan is Cardia de werkgever die je zoekt.